Dit zijn de Algemene Voorwaarden Hardies Mode Bv, Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nr. 27089060. BTW (VAT) nummer: NL805964514B01.


Een contract afsluiten
1. Een contract komt pas tot stand wanneer de betaling succesvol is voltooid. Hardies heeft het recht een levering te weigeren of deze te onderwerpen aan speciale voorwaarden, met opgaaf van redenen. Indien Hardies niet in staat is het permanente of tijdelijke adres van de klant duidelijk vast te stellen, kan een bestelling niet worden geaccepteerd. Hardies bevestigt de order van de klant per e-mail.
2. Orderverwerkingen die om welke reden dan ook technisch of anderszins zijn onderbroken voordat de betalingsinstructies zijn voltooid, zijn onvolledig, zelfs wanneer de klant een orderbevestiging heeft ontvangen. Een dergelijke order wordt daarom in principe niet geleverd. Hardies zal echter proberen contact op te nemen met de klant, om de betalingsinstructies te voltooien, zodat de levering kan plaatsvinden.
3. De producten op in de Hardies Online Store zijn bedoeld voor individuen en mogen niet worden verkocht aan derden.
4. Alleen personen van 18 jaar en ouder met een vast woonadres kunnen een order plaatsen in de Hardies Online Boutique.


Prijzen en kosten
1. De contractprijs is de huidige prijs op het moment waarop een order wordt geplaatst in de Hardies Online Store. De prijzen van artikelen worden vermeld inclusief BTW.
2. De prijzen die zijn vermeld in de Hardies Online Boutique zijn exclusief leverings- en administratiekosten.
3. Hardies is niet gebonden aan de voorwaarden van zijn offerte indien sprake is van een druk-, zet- of programmeerfout op de website.

Uitvoering van orders
1. Hardies zal de orders van artikelen met de grootst mogelijke zorg verwerken.
2. Artikelen worden afgeleverd op het adres dat de klant heeft opgegeven aan Hardies
3. Hardies zal geaccepteerde orders zo snel mogelijk verzenden in de volgorde waarin deze zijn ontvangen.
4. De aflevertermijn die op de Hardies Online Boutique staat vermeld is slechts approximatief, en er geldt geen recht op vergoeding indien de feitelijke aflevering langer duurt.


Douane, heffingen en belastingen
1. De klant is er verantwoordelijk voor te zorgen dat het product wettig kan worden geïmporteerd in het land van bestemming. Wanneer wordt besteld bij Hardies, is de ontvanger de geregistreerde importeur die aan de wetten en voorschriften van het land van bestemming moet voldoen. Het land van bestemming kan worden onderworpen aan importbelastingen, douanerechten en heffingen voor orders die worden verzonden naar landen buiten de Europese Unie. De ontvanger van een internationale zending kan worden onderworpen aan dergelijke importbelastingen, douanerechten en heffingen, die worden geheven zodra een zending het land van bestemming bereikt. Aanvullende kosten voor in- en uitklaring worden gedragen door de ontvanger; Hardies heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen hoeveel deze zullen bedragen.
2. Om te voorkomen dat de klant wordt geconfronteerd met onverwachte kosten, adviseert Hardies de klant contact op te nemen met het plaatselijke douanekantoor en te informeren naar de huidige kosten, alvorens een bestelling te plaatsen.


Recht om artikelen terug te sturen
1. Artikelen die in de winkel worden gepast en  gekocht mogen niet geretourneerd worden
2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u Hardies via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

 3 .De online gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden in de winkel. Er kan meteen een nieuw artikel worden uitgezocht of het bedrag wordt direct weer teruggeboekt via de betalingswijze en dus zal terugbetaling altijd via bank of creditcard zijn en niet direct in de winkel.


4. Artikelen die na de genoemde 14-daagse periode worden teruggestuurd naar Hardies, worden niet vergoed.
5. Hardies heeft het recht de waardevermindering op een geretourneerd artikel wat schade vertoont die is veroorzaakt door de klant, of als de klant zich niet heeft gehouden aan de instructies voor het retourneren van het artikel, zoals die zijn gegeven door Hardies, in rekening te brengen van de klant. 
6. Let op: Beauty producten mogen niet teruggestuurd worden als ze geopend zijn en/of als de verzegeling is verbroken.

Foutieve aflevering

Indien Hardies een artikel aflevert dat niet overeenstemt met het artikel dat besteld is, of als het artikel beschadigd is of gebreken vertoont, dient de klant dit zo snel mogelijk per e-mail aan Hardies te laten weten. Hardies zal de aankoopprijs plus vergoeden.

Betaling
1. Hardies zal alles in het werk stellen om binnen 1-2 werkdagen te leveren, zodra de betaling ontvangen is. Hoe sneller de betaling binnen is, hoe sneller de levering. Hardies rekent geen verzendkosten voor Nederland en België, maar let op bij Sale producten wordt standaard 7,95 in rekening gebracht. Voor de rest van Europa wordt een bedrag van €15,- tot €50,- in rekening gebracht, afhankelijk welk land. Dit is meteen te zien bij het invullen van het bestellings formulier en wordt bevestigd per email. .
2. Alle betalingen moeten in overeenstemming zijn met de instructies die zijn vermeld op de pagina’s van de Hardies Online Boutique.


Bedrijfsinformatie

Hardies Mode BV
Javastraat 45
2585 AD, Den Haag

E-mail: info@hardies.nl

Website: www.hardies.nl

Telefoon: +31 (0)703647065


K.V.K. nr. 27089060-

BTW : NL805964514B01