FAY

fay  Fay fall/winter 2016 is nu in de winkel: Kom  naar Hardies damesmode in Den haag en kijk op u gemak naar onze selectie . Er staat altijd iemand voor u klaar om uw vakkundig advies te geven!

De Tod’s Group is de eigenaar van het merk . Tod’s is opgericht in het midden van de jaren ’80 met een assortiment van hoge kwaliteit casual wear. Het is bekend om zijn kwaliteit vakmanschap, voor de voortreffelijkheid van zijn materialen, een nauwgezette aandacht voor ambachtelijke details en de hoge functionaliteit zonder in te boeten stijl en kwaliteit.
Het merk producten zijn draagbaar overal: van het stadion naar het kantoor,  in stedelijke gebieden en op het platteland. De lijn richt zich op klassieke stijlen, continue aangepast en vernieuwd met innovatieve en herkenbare ontwerpen.

Fay is bekend om zijn mantels, jassen en colberts:

Fay Jassen

Zijn gemaakt van prachtige kwaliteit en uitgesproken gedistingeerd Italiaans design. Precies wat u als moderne vrouw zoekt voor op uw elegante japon of sportieve look, afhankelijk van de aanleiding.
Een prominente kwaliteit, Italiaanse easy-chic en een stedelijk glamoureuze stijl. Het modelabel staat wereldwijd bekend om zijn veelzijdigheid, de superioriteit van de gebruikte materialen en de aandacht voor details.

Fay Colbert

De perfecte kwaliteit van een Fay colbert is een aanwinst voor iedere garderobe. Het sportieve Italiaanse merk maakt eersteklas colberts in moderne tijdloze kleuren en verscheidene ontwerpen, van sportieve blazers met fraai opgestikte zakken tot verfijnde wollen colberts met stylish klassieke details.

U kunt de colbert of jas van Fay Combineren  met een schitterend skinny pantalon en T-shirt of een japon

Kom  naar Hardies in Den haag en kijk op u gemak naar onze collectie van Fay. Er staat altijd iemand voor u klaar om uw vakkundig advies te geven!