MISSONI -Bij Hardies mode

MISS.

missoni1

Missoni:

Kom  naar Hardies mode  in Den haag en kijk op u gemak naar onze collectie van Missoni spring/summer 2016. Er staat altijd iemand voor u klaar om uw vakkundig advies te geven

Het bekendste breiselproduct uit Italië. Missoni staat voor Italiaanse luxe. De geschiedenis van het merk begint met een liefdesrelatie van Rosita Jelmini en Ottavio Missoni in 1953. Ottavio is de zoon van een gravin. Haar man was scheepskapitein. Rosita is de erfgenaam van de textielfabriek van haar ouders. Samen ontwikkelen ze thuis een laboratorium om te investeren in de productie en ontwikkeling van stukken voor een confectiecollectie. Ze presenteerden hun eerste collectie in Milaan in 1958. Daarna krijgen ze de steun van Anna Piagi, moderedactrice van de Italiaanse Vogue en Vanity, werken ze samen met ontwerpers van alle nationaliteiten en verzamelen ze talrijke prijzen. Bekend en erkend om hun zowel verbazingwekkende strepen, zigzagmotiven en kleurrijke creaties, besteedt het familie bedrijf Missoni nog steeds dezelfde zorg aan haar creaties als in het begin.

Missoni het bekendste breiselproduct uit Italië wereldwijd bewondert. Iedereen die van Missoni iets heeft gekocht gaat door met het merk. Het werkt als een virus en u wordt ongetwijfeld fan. Welk tijdschrift u ook openslaat er staat altijd wel de een of andere VIP is die Missoni draagt

De collectie van Missoni is kleurrijk en fantasievol. Prachtige gebreide vesten in meerdere kleuren combinaties. Pittige jurkjes, mooie capes en fantastische wollen mantels. Echt een collectie waar u spontaan blij van wordt.

Speelse rokjes, elegante jurken, trendy vesten, hippe blouses,  Cashmere vesten, Cashmere truien, Cashmere mantels, Cashmere Jacks, Cashmere japonnen, zijden blouses, zijden T-shirts, zijden japonnen, zijden pakken, gebreide japonnen, Trenchcoats,  wollen pantalons, katoenen pantalons, dagelijkse kleding, kleding voor kantoor, sportieve kleding, elegante kleding, modieuze kleding, van Missoni zijn allemaal  in Nederland bij Hardies mode Den Haag verkrijgbaar.

Hardies damesmode verkoopt de eerste lijn van Missoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *