NATAN

 

 NATAN:

Kom  naar Hardies mode  in Den haag en kijk op u gemak naar onze collectie van Natan summer 2016. Er staat altijd iemand voor u klaar om uw vakkundig advies te geven

Edouard Vermeulen is de grote man achter het Belgische modemerk. Deze couturier is al vanaf jongs af aan bezig met kleding, maar volgt toch een studie tot binnenhuisarchitect. In 1983 is het dan toch zover, hij neemt het modehuis ‘Paul Natan’ over dat in Brussel gevestigd is. Een jaar later brengt Edouard Vermeulen zijn eerste kledingcollectie uit. Vanaf dit punt krijgt het luxe merk een grote naam.

Grote voorbeelden voor Edouard Vermeulen waren Audrey Hepburn en Jacky Kennedy. Begin jaren tachtig begon de unieke style. Hij hield van hun vrouwelijke imago, lekker eenvoudig met minimalistische jasjes.

Natan staat bekend om haar topkwaliteit producten en styling van het hoogste niveau. Natan is niet voor niets zeer geliefd bij verschillende Europese koningshuizen, zo ook bij het Nederlandse- als het Belgische koningshuis. Onze eigen koningin Maxima laat zich graag kleden door Edouard Vermeulen. Zij rijdt speciaal naar Brussel om de nieuwe collectie aan damesmode te bekijken. Ook de Belgische koningin Mathilde is weg van de Natan-collectie. Edouard Vermeulen mag zich dan ook huiscouturier noemen van beide koninginnen.

Creatie van de bekende Belgische ontwerper Eduard Vermeulen. Een prachtige sportieve no-nonsens collectie voor de werkende vrouw die in de avond, als ze een diner bespreking heeft, het pak gewoon aan kan houden. Natan is bij onze prinsessen ook heel geliefd.

Het jurkje is de basis van de Natan collectie. Sprekend rood en ook prachtige poedertinten gecombineerd met de basiskleuren marine en zwart. De collectie kan stoer met een pantalon maar ook heel vrouwelijke  gedragen worden met een slank prinsessen lijn jurkje. Elk type vrouw kan zich met de Natan collectie presenteren.

Het merk staat voor het toppunt van vrouwelijke elegantie. Een stijl resoluut aangepast aan de moderne, actieve en geraffineerde vrouw. Hardies Mode heeft een ruim assortiment aan kleding van het merk Natan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *