© Hardies. All Rights Reserved.

Profiel-Hardies damesmode

Hardies damesmode Nederland.

Hardies damesmode en haar Haute-Couture, sinds 1979 gevestigd in de Javastraat in Den Haag, biedt u een totaalcollectie op top niveau!

De winkel is opgedeeld in drie afdelingen: de exclusieve topmerken, young and professional en de outlet. Zo kan Hardies ladies fashion aan ieders wensen voldoen. En mocht het perfecte kledingstuk er voor u niet tussen zitten, dan kan Hardies het voor u maken.

Hardies women’s fashion is ongekend breed gesorteerd, van kleine tot grote maten, zonder leeftijdsbeperkingen! Hierdoor spreken we een zeer uiteenlopende groep klanten aan, verschillende smaken en verschillende stijlen.

Clientèle uit heel Nederland en omstreken

Hardies damesmode nederland is een Haagse zaak met een clientèle uit heel Nederland en omstreken.
Wij staan er voor om goede service en kwaliteit te leveren.

Hardies damesmode Nederland mag veel bekende artiesten, kunstenaars, captains of industry, corps diplomatique en politici tot haar clientèle rekenen.

 

Sfeer

Bij Hardies wordt u altijd gastvrij ontvangen. De winkel is ruim opgezet, meer dan 550 m², waardoor men een goed overzicht krijgt van het brede assortiment. U kunt er op uw gemak rondkijken, maar er staat ook altijd iemand klaar om u van advies te voorzien. Het is niet voor niks dat Hardies reeds ontdekt is door bekende Nederlanders, die regelmatig binnen komen lopen.

 

© Hardies. All Rights Reserved.